Parq Green Reeuwijkse plassen – fase 2 – gevelbekleding Red Cedar en Lariks

ParqGreen – Reeuwijk

Aan de Reeuwijkse plassen is het Landal vakantiepark, uniek op het gebied van duurzaamheid, in 2016 officieel geopend. Dankzij de voorspoedige verkoop van de eerste 145 waterwoningen en de grote belangstelling voor de verhuur is er nu ook ‘groen licht’ voor de bouw van de eerste 86 woningen van fase 2. Aansluitend kan het park in een derde en laatste fase nog worden uitgebreid met 52 woningen. Klik hier voor meer informatie

De waterwoningen en -villa’s aan de Verlengde Breevaart 3 in Reeuwijk zijn allemaal direct aan het water gelegen en beschikken over een eigen aanlegplaats om af te meren bij de woning. Elke woning biedt bovendien de privacy om comfortabel te ontspannen en in luxe te genieten van vrije tijd. Klik hier voor meer informatie.

De Vries en Verburg Bouw zal na de bouw van de eerste fase ook de bouw van de vervolgfases voor haar rekening nemen. Klik hier voor meer informatie.

De woningen zijn ontworpen rondom de aanwezige natuur, ze gaan op in de omgeving. De houten gevelbekleding van de waterwoningen en villa’s zijn van Western Red Cedar select Tight Knotty en Siberisch Lariks O/S kwaliteit. Een schitterend project waar wij ons steentje aan bij mogen dragen. Bijgaand wat foto’s van het project waar ons hout wordt toegepast.