Over Houtex

Familiebedrijf Houthandel Houtex bestaat sinds 25 april 1946. Houtex is gespecialiseerd in loofhout, naaldhout, plaatmateriaal, vloeren en panelen. Door de jarenlange ervaring en vakkennis staan wij er borg voor dat de klant optimaal geadviseerd wordt! Tevens bieden wij U de mogelijkheid het hout volgens Uw specificatie te bewerken in onze zagerij en schaverij, of om het hout te drogen naar het door U gewenste vochtpercentage in één van onze vier droogkamers!

Houthandel Houtex kenmerkt zich door het aanhouden van grote voorraden, waardoor wij in staat zijn onze klanten optimaal te bedienen. Het is een bewuste keus om het hout te importeren via eigen inkopers en agenten om zodoende optimaal aan de specifieke eisen van de klant te kunnen voldoen.

Wij streven er naar om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit doen wij door een breed assortiment aan te houden zodat de klant bij Houtex voor bijna alles terecht kan. Onze adviseurs helpen u graag bij het leveren van het juiste hout. Wij zijn flexibel, snel en wij hebben de expertise in huis om U te adviseren van het juiste hout voor uw project.