Houthandel Houtex bestaat dit jaar 75 JAAR!

Wij bestaan dit jaar 75 JAAR! Op 25 april 1946 is Houthandel Houtex opgericht door Huibertus Poot, samen met zijn zoon Dick Poot. Allereerst gericht op de meubelindustrie met o.a. (pools) eiken en beuken en door de jaren heen gegroeid.

Gegroeid in houtsoorten, in houtvoorraad en in oppervlakte. Gegroeid in service, door het aanbieden van veel bewerkingsmogelijkheden in onze machinale en de mogelijkheid om hout te drogen. Gegroeid met nieuwe onderdelen zoals Houtexclusief en houtpartij.nl.

Onze ‘Opi’ had 75 jaar geleden waarschijnlijk niet gedacht dat anno 2021 ‘zijn’ loods nog steeds gevuld zou zijn met hout. Met daarbij een flink team aan werknemers, een gewaardeerde klantenkring en wereldwijde contacten. Dit maakt ons dankbaar en ook wel een beetje trots!

In 75 jaar is er veel veranderd, maar er is ook veel hetzelfde gebleven. De passie voor ‘ons’ mooie, natuurlijke, veelzijdige en duurzame product ‘hout’ blijft!

Bedankt voor het vertrouwen dat jullie de afgelopen jaren in ons gehad hebben. Wij staan gesteld en kijken gezamenlijk vooruit, op naar een mooie ‘houten’ toekomst!