De vrachtwagencabine van …

In de bedrijfskrant van Boonstoppel Truckservice stond laatst een leuk stuk over onze, inmiddels gepensioneerde chauffeur, Gerrit Kwakernaak.

Gerrit Kwakernaak is zijn hele carrière werkzaam geweest bij Houthandel Houtex. ”ik heb hier meer dan 40 jaar met enorm veel plezier gewerkt. In oktober ben ik met pensioen gegaan, maar ik ben nog steeds regelmatig op de zaak te vinden.”

”Het leven van een vrachtwagenchauffeur beviel mij heel goed. Zora ik de hefbrug van Waddinxveen overging, voelde ik een heerlijke mate van vrijheid. De vrachtwagens waarin ik gereden heb, waren allemaal DAF’s, geleverd door Boonstoppel Truckservice. Iedere negen jaar werden de wagens vervangen dus ik heb in behoorlijk wat verschillende vrachtwagens gereden. De laatste was een DAF XF. Dat is echt een prachtige wagen met veel mooie accessoires. Hoeveel ik veel uren doorbracht in de cabine, bleef mijn persoonlijke touch beperkt tot onder meer een hele stapel CD’s. Zo kon ik tijdens de rit mijn favoriete muziek, met veel gitaar- en drumspel beluisteren. Daarnaast had ik altijd een deken bij me. Tijdens de verplichte wachttijden kon het nog wel eens koud worden in de cabine. Tegenwoordig zijn daar allemaal goede voorzieningen voor, maar dat was vroeger nog wel eens anders.”